Huvimaja

Kesäpihan viihtyisä ja valoisa sydän

Huvimaja uusi ikkunamalli

Viihtyisä 9,9 m² huvimaja on kesäpihan sydän ja muuttuu tarvittaessa vaikka kesävieraiden rauhalliseksi makuhuoneeksi. Korkeat seinät ja suuret ikkunat tuovat valoa ja avaruuden tuntua. Voimme valmistaa huvimajan myös suuremmassa koossa asiakkaan tarpeen mukaan.

Varustus

Huvimajan perusvarustus sisältää pronssin sävyiset lämpöelementti-ikkunat seitsemällä seinällä (yhdellä seinällä ikkunat avattavat), penkit ympäriinsä (kolmella takimmaisella seinällä penkkien syvyys 70 cm), lattiarallit, upotettu lukko, kynnyspelti ruostumattomasta teräksestä, kelopuiset ovenkahvat, grafiitinmustan palahuopakatteen ja räystäiden tippapellit.

Halutessasi voit valita huvimajan penkeille hienot poron- tai lampaantaljat.

Grillivaihtoehdot

Polar-grillipaketti sisältää:

8-kulmaisen Polar-grillilaitteen (halk. 60 cm); huuva ketjuineen; 1,5 m piipun, jossa sulkupelti, läpivienti ja sadehattu; 8 kpl irrotettavia grillinympäryspöytiä (syvyys 30 cm), joita voi käyttää myös polvipöytinä; makkaranpaistosetin (sis. hiilihangon ja kohennuskepin); valurautaisen muurinpohjapannun ja teräksisen nuotiopannun.

Kotakeittiö® BBQ antiikkikupari -paketti sisältää:

Kotakeittiö® BBQ antiikkikuparigrillin (työskentelykorkeus n. 80 cm, halk. 80 cm), savukuvun, savupiipun sulkupellillä, läpiviennin ja sadehatun (antiikkikuparinen), 2 kammella portaattomasti korkeussäädettävää kääntötasoa, 2 loimulohilautaa telineineen, valurautaparilan, pihviritilän (halk. 72 cm) ja hiilikoukun, makkaranpaistosetin (sis. hiilihangon ja kohennuskepin), valurautaisen muurinpohjapannun ja teräksisen nuotiopannun.

Apetit pyöreä kivipöytägrilli -paketti sisältää:

Tulipesän (halk. 58 cm, työskentelykorkeus 67 cm); graniittipöydän (halk. 120 tai 157 cm); huuvan ketjuineen; 1,5 m piipun, jossa sulkupelti, läpivienti ja sadehattu; makkaranpaistosetin (sis. hiilihangon ja kohennuskepin); valurautaisen muurinpohjapannun ja teräksisen nuotiopannun.

Pyydä tarjous!