Yritys ja yhteystiedot

Yritys

timapuu_tehdas

 

Timapuu Oy Marttila on laadukkaita grillikotia, kotasaunoja ja huvimajoja valmistava perheyritys, joka on ollut alalla vuodesta 1995. Osakeyhtiönä olemme toimineet vuodesta 2000. Noin 15 henkilöä työllistävä tehtaamme sijaitsee Torniossa, Suomen Lapissa. Olemme vuosien varrella toimittaneet tuhansia tuotteitamme ympäri maailmaa.

Panostamme erityisesti hyvään asiakaspalveluun ja tuotteiden korkeaan laatuun. Tämä on huomattu myös Suomen ulkopuolella. Toimitamme vuosittain tuotteitamme mm. Ruotsiin, Norjaan, Saksaan, Venäjälle, Englantiin ja Ranskaan laatutietoisille asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita viihtyisästä, persoonallisesta ja monikäyttöisestä piharakennuksesta.

Jos kiinnostuksesi Timapuun tuotteita kohtaan heräsi, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja kysy lisää. Henkilökohtaisemman palvelun saamiseksi suosittelemme yhteydenottoa puhelimitse. Keskusteluyhteydessä syntyvät usein osuvimmat kysymykset, joiden perusteella löydämme juuri sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Tehtaamme Suomessa

Timapuu Oy Marttila
Verkkotehtaankatu 12
95420 Tornio

Timo Marttila
0400 698 198
timo.marttila@timapuu.fi

Antti Marttila
0400 690 101
antti.marttila@timapuu.fi

Tero Seppänen
040 8616 222
tero.seppanen@timapuu.fi


Rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastolta

Tuotantotekniikan uudistaminen, laajentaminen ja kansainvälistyminen hankkeemme on saanut rahoitustukea Euroopan aluekehitysrahastolta. Tukirahoituksen myöntänyt EU-rakennerahasto-ohjelma on Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 – Suomen rakennerahasto -ohjelma.