Kota 6,9

Grillikodat » Kota 6,9

Pienen pihan tunnelmanluoja

Tällä kodalla luodaan tunnelmaa myös pienemmille tonteille ja kaupunkipihoihin laadusta tinkimättä. Vaikka neliöitä ei ole montaa, on kodassa tilaa jopa 10 hengelle. Neliöihin nähden suuren tilan tunnun takaa 8-kulmainen pohjaratkaisu, jonka ansiosta istuma- ja lattiatilaa on 6-kulmaista enemmän.

 

Hinta alkaen 5250 € asennettuna koko Suomeen.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta haluamillasi varusteilla. Suunnitellaan juuri oikeanlainen malli teidän tarpeisiinne.

Peruspaketti sisältää :

Lämpöelementti-ikkunat neljällä seinällä (yksi ikkunoista avattava), penkit ympäriinsä, lattiarallit, upotettu lukko, kelopuiset ovenkahvat, grafiitinmusta palahuopakate.

 

Grillipaketti sisältää :

8-kulmainen Polar-grillilaite 60 cm, 8 kpl irrotettavia grillinympäryspöytiä (syvyys 30 cm) joita voi käyttää myös polvipöytinä, makkaranpaistosetti (sisältää hiilihangon ja kohennuskepin), valurautainen muurinpohjapannu, teräksinen nuotiopannu, 6 kpl polvipöytiä.

 

Lapinpaketti sisältää :

Neljä porontaljaa, pannumyssy, makkaranmallinen tyyny, koristejoulupukki, 6 kpl haarukka- ja veitsisettiä, kelopuinen vieraskirja, 6 kpl kuksia, vaskoolikello, lapinleukupuukko ja fileerausveitsi jossa kalapiikki, neljäntuulen lakki + huivi, katajaiset ottimet, kelopuinen pullonavaaja, 6 kpl katajaista alustaa, katajainen tarjoiluvati, nahkainen kahvipussi, poronsarviuutetta, patakinnas ja patalappu, kelopuinen lämpömittari, kelopuinen koristekirvespölkky, kilikello oveen.

Pyydä tarjous!

Löytyikö sopiva ratkaisu? ota yhteyttä ja kysy tarjous!

<b>kota6_9-6</b>
<b>kota6_9-1</b>
<b>kota6_9-3</b>
<b>DSC_1985</b>
<b>DSC_1984</b>
<b>IMG_20190730_191324</b>
<b>WP_20140605_017</b>
<b>kota6_9-7</b>
<b>kota6_9-8</b>
Tietosuojakäytäntö ›