Kota 6,9

Grillikodat » Kota 6,9

Pienen pihan tunnelmanluoja

Tällä kodalla luodaan tunnelmaa myös pienemmille tonteille ja kaupunkipihoihin laadusta tinkimättä. Vaikka neliöitä ei ole montaa, on kodassa tilaa jopa 10 hengelle. Neliöihin nähden suuren tilan tunnun takaa 8-kulmainen pohjaratkaisu, jonka ansiosta istuma- ja lattiatilaa on 6-kulmaista enemmän.

 

Hinta alkaen 6500 € asennettuna koko Suomeen.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta haluamillasi varusteilla. Suunnitellaan juuri oikeanlainen malli teidän tarpeisiinne.

Peruspaketti sisältää :

 

Hirsi 45 mm paksu, seinän korkeus 9 hirttä, painekyllästetty kierros seinän alle, lämpöelementti-ikkunat neljällä seinällä (325x635 mm.)  yksi ikkunoista avattava, penkit ympäriinsä 45x195mm lankusta, upotettu lukko ovessa, kelopuiset ovenkahvat, ruostumaton kynnys ovessa, grafiitinmusta palahuopakate, tippapellit räystäissä.

 

Lisävarusteet:

 

Grillipaketti:

8-kulmainen Polar-grillilaite 60 cm, säädettävä tuplahalsteri jossa loimutus mahdollisuus, kahvikoukku, 8 kpl irrotettavia grillinympäryspöytiä (syvyys 30 cm) joita voi käyttää myös polvipöytinä, rosterinen tuhkaluukku, valurauta arina, ilmansäätöpelti

 

Lapinpaketti:

pannumyssy, makkaranmallinen tyyny, koristejoulupukki, 6 kpl haarukka- ja veitsisettiä, kelopuinen vieraskirja, 6 kpl kuksia, vaskoolikello, lapinleukupuukko ja fileerausveitsi jossa kalapiikki, neljäntuulen lakki + huivi, katajaiset ottimet, kelopuinen pullonavaaja, 6 kpl katajaista alustaa, katajainen tarjoiluvati, nahkainen kahvipussi, poronsarviuutetta, patakinnas ja patalappu, kelopuinen lämpömittari, kelopuinen koristekirvespölkky, kilikello oveen.

 

-Grillitarvike paketti pieni ( Grilli setti. Plätty pannu Ø35 cm. Kahvipannu 1,5 l. )

 

-Penkeille voit halutessasi valita hienot poron- tai lampaantaljat tuomaan lisämukavuutta

-Irralliset lattiaritilät kodan sisään grillin ympärille.

Polar Huuva, Savupiippu, pelti, läpivienti ja sadehattu.

Polar huuvan väri vaihtoehdot: Musta, Antiikki Kupari, Antiikki Hopea.

 

Pyydä tarjous!

Löytyikö sopiva ratkaisu? ota yhteyttä ja kysy tarjous!

<b>kota6_9-6</b>
<b>kota6_9-1</b>
<b>kota6_9-3</b>
<b>DSC_1985</b>
<b>DSC_1984</b>
<b>IMG_20190730_191324</b>
<b>WP_20140605_017</b>
<b>kota6_9-7</b>
<b>kota6_9-8</b>
Tietosuojakäytäntö ›