Grillit, kiukaat ja kattohuovat

Grillit, kiukaat ja kattohuovat

Timapuun tuotteiden korkeaan laatuun kuuluvat tietysti myös grillit, kiukaat ja kattohuovat. Olemme valinneet yhteistyökumppanimme huolella. Näin ollen kaikki tarjoamamme vaihtoehdot ovat suomalaista laatutyötä.

 

 
 
Grillit

 

Kivipöytägrilli

Polar Grill L8

Polar Grill XL-10

Polar Grill M8

Kotakeittiö BBQ

Kotakeittiö 100cm

Polar Grill S8

Kotakeittiö Heavy Duty

   

 

Grillipakettimme vakiovarusteena on kotamallista riippuen joko 8-kulmainen tai 10-kulmainen Polar-grilli. Halutessasi voit valita kotaasi myös toisenlaisen grillin. Kysy lisää vaihtoehdoista!

 

 

Kiukaat

 

Timapuun kotasaunojen vakiovaruste on Narvin Kota Luosto -kiuas. Sen vesivaippa on turvallinen ja kodan tunnelmaan sopiva ratkaisu pesuveden lämmittämiseen. Veden lämpötila ei koskaan nouse yli 100˚ C. Vaippa sijoittuu kiukaan ympärille eikä ole näköesteenä piipussa. Kotasaunoihimme on mahdollisuus valita myös muita puu- tai sähkölämmitteisiä kiuasvaihtoehtoja. Näistä kerromme mielellään lisää.

 

Kattohuopa

 

Timapuun tuotteissa on vakiona Icopalin grafiitinmusta huopakate. Kattohuovan väreissä löytyy useampi vaihtoehto, jos musta ei sovi suunnitelmiin. Vaihtoehtoja ovat mm. metsänvihreä, hiilenharmaa, luonnonruskea ja tiilenpunainen.

Tietosuojakäytäntö ›