Grillar, bastuugnar och takpapp

Grillar, bastuugnar och takpapp

Våra samarbetspartner

 

Givetvis håller även grillarna, bastuaggregaten och takpappen samma höga kvalitet som Timapuu-produkterna. Vi har valt ut våra samarbetspartner med största omsorg. På så sätt kan vi garantera finskt kvalitetsarbete i alla de alternativ som vi erbjuder.

 
Grillar

 

Apetit Stenbordsgrill

Polar Grill L8

Polar Grill XL-10

Polar Grill M8

Kotakeittiö® BBQ

Kotakeittiö®100cm

Polar Grill S8

Kotakeittiö® Heavy Duty

   

 

Beroende på vilken kåtamodell du väljer är standardutrustningen i vårt grillpaket antingen en åttakantig eller en tiokantig Polar-grill. Du kan också välja en annan grill till din kåta. Mer information får du av oss eller av din närmaste återförsäljare.

 

Bastuaggregat

 

Timapuus bastur är som standard utrustade med Narvis bastuaggregatet Kota Luosto. Dess vattenmantel är en säker lösning för uppvärmning av vattnet som passar perfekt in i kåtans stämning. Vattentemperaturen överstiger aldrig 100˚ C. Manteln är monterad runt bastuaggregatet och utgör aldrig något synhinder i skorstenen. Du kan även välja ett annat vedeldat eller eluppvärmt bastuaggregattill våra bastur. Vi berättar gärna mer om alternativen.

 

Takpapp

 

Standardtakbeläggningen i Timapuus produkter är grafitsvart takpapp från Icopal. Det finns flera färgalternativ för takpappen om den svarta färgen inte passar in i planerna. Alternativen är bland annat skogsgrönt, kolgrått, naturbrunt och tegelrött.