Kåta 6,9

Grillkåtor » Kåta 6,9

Stämningsskaparen på en liten gårdsplan

Med den här kåtan skapar du stämning även på mindre tomter och på gårdsplaner i staden, utan att tumma på kvaliteten. Trots att kvadratmeterantalet inte är så stort har kåtan plats för upp till tio personer. Den i förhållande till kvadratmeterantalet rymliga känslan är möjlig tack vare den åttakantiga planlösningen, som har större sitt- och golvyta än den sexkantiga kåtan.

Baspaket :

Värmeglasfönster på fyra väggar (ett öppningsbart fönster), bänkar längs väggarna, golvtrallar, integrerat lås, dörrhandtag av rottorrt virke, svart shingeltak.

 

Grillpaket :

Åttakantig grill 60 cm
Åtta löstagbara bord kring grillen (djup 30 cm), som även kan användas som knäbord.
Grillbestick med spiskrok och eldgaffel.
Stekpanna av gjutjärn
Kaffepanna av rostfritt stål för öppen eld
Sex knäbord

 

Lapplandspaket :

Fyra renfällar, kaffehuva, korvformad dyna, prydnadsjultomte, sex stycken kniv- och gaffelset av enträ, gästbok av rottorrt virke, sex kåsor, vaskskålsklocka, samekniv och filékniv med fiskpik, fyravindarsmössa + sjal, bestick av enträ, flasköppnare av rottorrt virke, sex stycken underlägg av enträ, serveringsfat av enträ, kaffepåse av läder, renhornsextrakt, grytvante och grytlapp, termometer av rottorrt virke, prydnadsvedkubbe av rottorrt virke, bjällra till dörren.

Begär en offert!

Hittade du en lämplig lösning? Kontakta oss och be om en offert!

<b>kota6_9-1</b>
<b>kota6_9-3</b>
<b>kota6_9-4</b>
<b>kota6_9-5</b>
<b>kota6_9-6</b>
<b>kota6_9-7</b>
<b>kota6_9-8</b>