Kåta 6,9

Grillkåtor » Kåta 6,9

Stämningsskaparen på en liten gårdsplan

Med den här kåtan skapar du stämning även på mindre tomter och på gårdsplaner i staden, utan att tinga på kvaliteten. Trots att kvadratmeterantalet inte är så stort har kåtan plats för upp till tio personer. Den i förhållande till kvadratmeterantalet rymliga känslan är möjlig tack vare den åttakantiga planlösningen, som har större sitt- och golvyta än den sexkantiga kåtan.

I grundpaketet ingår:

Timmer 45 mm tjock, väggens höjd 9 timmer varv, tryckimpregnerad varv under väggen, termoelementfönster på fyra väggar (325x635 mm) ett av fönstren är öppningsbar, bänkar runtom gjorda av 45x195 mm planka, inbyggd lås i dörren, dörrhandtag av torrfuru, rostfri dörrtröskel, grafitsvarta takshingel, nockplåt.

 

Tillbehör:

Grillpaket:

8-kantig Polar-grill 60 cm i diam, justerbart dubbel grill galler med möjlighet att halstra, kaffekrok, 8 st. avtagbara bord runt grillen (djup 30 cm) som också kan användas som knäbord, asklucka av rostfritt stål, gjutjärnsgaller, luftspjäll.

 

Laplandspaketet:

pannmössa, korvformad kudde, dekorativ jultomte, 6 st. gaffel- och knivsett, gästbok av torrfuru, 6 st. kåsar, guldvaskklocka, samekniv och fileringskniv med fiskspik, de fyra vindarnas mössa + halsduk, salladsbestick av en, flasköppnare av torrfuru, 6 st. underlägg av en, serveringsfat av en, kaffepåse av läder, renhornsextrakt, ugnshandske och grytlapp, termometer av torrfuru, dekorativ huggkubbe av torrfuru, bjällra till dörren.

 

-Grilltillbehörs paket liten (Grillset. Plättstekpanna Ø35 cm.

Kaffepanna 1,5 l.)

 

- Du kan välja ren- eller fårskinn till bänkarna för att ge extra komfort.

 

- Löstagbara golvtrall  runtom grillen.

 

Polar Huva, skorsten, spjäll, genomföring och regnhatt.

Polarhuva färgalternativ: Svart, Antik Koppar, Antik Silver.

Begär en offert!

Hittade du en lämplig lösning? Kontakta oss och be om en offert!

<b>kota6_9-1</b>
<b>kota6_9-3</b>
<b>kota6_9-4</b>
<b>kota6_9-5</b>
<b>kota6_9-6</b>
<b>kota6_9-7</b>
<b>kota6_9-8</b>