Hur skapas Timapuu-kvaliteten?

Timapuu-kvalitet innebär ett noggrant och fulländat arbete samt förstklassiga tillverkningsmaterial. Mer än 20 års erfarenhet och tusentals beställningar levererade både i Finland och utomlands har förädlat våra produkter till högkvalitativa och praktiska. Varje detalj har noggrant övervägts för att åstadkomma en fungerande helhet som håller länge i användning.

Inhemsk hantverk

Alla våra produkter är inhemska från trä... [Läs mer]

Alla våra produkter är inhemska från trämaterial till aggregat och grillar, vilket innebär att reservdelar  fås enkelt och snabbt. Våra samtliga kåtor tillverkas som hantverk av lappländsk tall i Torneå, Finlands  Lappland.

Förstklassigt material

Timapuu-kåtorna är tillverkade robust 45... [Läs mer]

Timapuu-kåtorna är tillverkade robust 45 mm tjock hyvlad timmer. Om du önskar kan du också beställa  en kåta av ett mera robust 70 mm tjockt hyvlat timmer eller en halvcirkulär timmerstock. Som material  använder vi Lappländsk tall som är finfibrig och mycket värdebeständig. Därför håller Timapuu-kåtan  formen, är hållbar och tjänar dig under en lång tid. Till och med under resten av ditt liv.

Monteringen ingår alltid i priset

Vi vill att du ska kunna njuta av din ny... [Läs mer]

Vi vill att du ska kunna njuta av din nya gårdsbyggnad så enkelt och snabbt som möjligt och vi  transporterar våra produkter pålitligt på plats med vår egen utrustning. Vårt erfarna monteringsteam ser  till att kvaliteten på våra produkter upprätthålls under transporten och att kåtorna monteras korrekt. Det  enda som återstår för dig är att anlägga grunden.

Noggrant genomtänkta strukturella lösningar

Alla Timapuu-kåtor är åttakantiga, med u... [Läs mer]

Alla Timapuu-kåtor är åttakantiga, med undantag av den största tiokantiga modellen. Tack vare antalet  hörn känns kåtorna betydligt större än det angivna kvadratmeterantalet och utrymmet kan utnyttjas  bättre.

Takets och väggens konstruktionslösningar håller fukten borta från byggnaden. Våra tak tillverkas av  stående panel utan spont. Detta gör att fukten inte blir kvar mellan takpappen och brädfodringen, utan  kan rinna bort och avdunsta. Takfoten avslutar vi, som sig bör, alltid med en dropplist, så  takfotspanelen  hålls torr. Våra väggstockar är hållbara med stabil spott, vilket ökar kåtans livslängd.

Skorstensfritt rökavlägsnande

Till mångas förvåning behöver inte grill... [Läs mer]

Till mångas förvåning behöver inte grillkåtorna på 6,9 och 9,9 kvadratmeter någon skorstenspipa. Tack  vare det branta taket och de riktiga dimensionerna är kåtan funktionell utan skorsten och huva. Kåtan är  också märkbart rymligare utan några synhinder. Också matlagningen är mycket angenämare utan huva  över eldstaden.

Vi använder oss av inhemska märkesvaror

Timapuus höga kvalitet kompletteras av i... [Läs mer]

Timapuus höga kvalitet kompletteras av inhemska märkesvaror. Vi har valt ut våra samarbetspartner med  största omsorg, för att du ska få en hållbar och funktionell övergripande leverans.

Grillar

Standardgrillarna i våra grillpaket till... [Läs mer]

Standardgrillarna i våra grillpaket tillverkas i Finland. Be om mer information om de olika alternativen.  Bekanta dig närmare med våra grillpaket på sidan utrustningspaket.

Aggregat

Våra bastur är som standard utrustade me... [Läs mer]

Våra bastur är som standard utrustade med Narvis bastuaggregat Kota Luosto, som är utrustad med  en 30 liters vattenmantel eller en Harvias massiva Legend 240 aggregat med en 25 liters Legend  varmvattenberedare. Andra vedeldade eller eluppvärmda bastuaggregat finns också tillgängliga för våra  bastur. Be om mer information om de olika alternativen

Takfilt

Timapuu-kåtan har som standard inhemskt ... [Läs mer]

Timapuu-kåtan har som standard inhemskt shingeltak. Fråga om olika färgalternativ.

Förstora bilderna genom att klicka på dem.

Leveransinnehållet kan ändras. Kontrollera alltid leveransinnehållet med din säljare i samband med  köpet.

Förstora bilderna genom att klicka på dem.

OBS! Leveransinnehållet kan ändras. Kontrollera alltid leveransinnehållet med din säljare i samband med köpet.