Yhteydenotto

Yhteydenotto

Timapuu Oy Marttila

Verkkotehtaankatu 12

95420 Tornio

 

Timo Marttila

0400 698 198

timo.marttila(at)timapuu.fi

 

Antti Marttila

0400 690 101

antti.marttila(at)timapuu.fi

 

Tero Seppänen

040 8616 222

tero.seppanen@timapuu.fi

Timapuu Oy Marttila on laadukkaita grillikotia, kotasaunoja ja huvimajoja valmistava perheyritys, joka on ollut alalla vuodesta 1995.

 

Osakeyhtiönä olemme toimineet vuodesta 2000. Noin 15 henkilöä työllistävä tehtaamme sijaitsee Torniossa, Suomen Lapissa. Olemme vuosien varrella toimittaneet tuhansia tuotteitamme ympäri maailmaa.

 

Panostamme erityisesti hyvään asiakaspalveluun ja tuotteiden korkeaan laatuun. Tämä on huomattu myös Suomen ulkopuolella. Toimitamme vuosittain tuotteitamme mm. Ruotsiin, Norjaan, Saksaan, Venäjälle, Englantiin ja Ranskaan laatutietoisille asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita viihtyisästä, persoonallisesta ja monikäyttöisestä piharakennuksesta.

 

Jos kiinnostuksesi Timapuun tuotteita kohtaan heräsi, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja kysy lisää. Henkilökohtaisemman palvelun saamiseksi suosittelemme yhteydenottoa puhelimitse.

 

Keskusteluyhteydessä syntyvät usein osuvimmat kysymykset, joiden perusteella löydämme juuri sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Tietosuojakäytäntö ›