Mistä Timapuu laatu syntyy?

Timapuu-laatu tarkoittaa huolellista ja viimeisteltyä työtä sekä parhaita valmistusmateriaaleja. Yli 20 vuoden kokemus ja tuhannet toimitetut tilaukset sekä Suomeen että ulkomaille ovat jalostaneet tuotteemme laadukkaiksi ja käytännöllisiksi. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, jotta kokonaisuus on toimiva ja kota kestää käytössä pitkään.

Kotimaista käsityötä

Kaikki tuotteemme ovat kotimaisia puumat... [Lue lisää]

Kaikki tuotteemme ovat kotimaisia puumateriaalista kiukaisiin ja grilleihin, jolloin varaosien saaminen on helppoa ja nopeaa. Kaikki kotamme valmistetaan käsityönä lappilaisesta männystä Torniossa, Suomen Lapissa.

Ensi­luokkainen materiaali

Timapuu-kodat valmistetaan jämäkästä 45 ... [Lue lisää]

Timapuu-kodat valmistetaan jämäkästä 45 mm vahvuisesta höylähirrestä. Halutessasi voit tilata kodan myös vahvemmasta 70 mm paksusta höylähirrestä tai puolipyöreästä hirrestä. Materiaalina käytämme tiheäsyistä ja hyvin sään vaihteluja kestävää lappilaista mäntyä. Siksi Timapuu-kota pysyy hyvin kuosissaan, kestää käyttöä ja palvelee sinua pitkään. Jopa loppuelämän.

Asennus sisältyy aina hintaan

Haluamme, että pääset nauttimaan uudesta... [Lue lisää]

Haluamme, että pääset nauttimaan uudesta piharakennuksestasi mahdollisimman helposti ja nopeasti. Kuljetamme tuotteemme luotettavasti omalla kalustollamme paikan päälle. Kokenut asennusryhmämme varmistaa, että tuotteidemme laatu säilyy kuljetuksen aikana ja asentaa kodat juuri oikein. Sinulle jää vain perustuksen teko.

Huolella mietityt rakenne­ratkaisut

Kaikki Timapuun kodat ovat 8-kulmaisia, ... [Lue lisää]

Kaikki Timapuun kodat ovat 8-kulmaisia, lukuunottamatta suurinta 10-kulmaista mallia. Kulmien määrän ansiosta kodat tuntuvat neliökokoaan suuremmilta ja tila saadaan paremmin hyödynnettyä eri toimintoja varten.

Katon ja seinän rakennustapa pitää kosteuden poissa rakenteista. Teemme kattomme pystylaudoituksella ilman ponttia. Siten kosteus ei jää kattohuovan ja laudoituksen väliin vaan pääsee valumaan ja haihtumaan pois. Räystäät päätämme aina oikeaoppisesti tippalistaan, jolloin räystäslaudoitus pysyy kuivana. Seinähirsissämme on kestävät ja tukevat pontit, mikä lisää kodan käyttöikää.

Hormitonta savun­poistoa

Monen hämmästykseksi 6,9 neliön ja 9,9 n... [Lue lisää]

Monen hämmästykseksi 6,9 neliön ja 9,9 neliön kota ei tarvitse savunpoistohormia. Jyrkkä katto ja oikeat mittasuhteet mahdollistavat savun poiston ilman piippua ja huuvaa. Siksi kota onkin avarampi ilman näköesteitä. Myös ruoanlaitto on miellyttävämpää ilman tulisijan päällä olevaa huuvaa.

Kotimaiset merkki­tuotteet

Timapuun korkean laadun täydentävät koti... [Lue lisää]

Timapuun korkean laadun täydentävät kotimaiset merkkituotteet. Olemme valinneet yhteistyökumppanimme huolella, jotta sinä saisit kestävän ja toimivan kokonaistoimituksen.

Monipuoliset grillit

Grillipakettiemme perusgrillit ovat suom... [Lue lisää]

Grillipakettiemme perusgrillit ovat suomalaista valmistetta. Kysy lisää eri vaihtoehdoista. Tutustu grillipaketteihimme tarkemmin varustepaketit-alasivulla.

Laadukkaat kiukaat

Saunoissa käytämme vakiona joko Narvin K... [Lue lisää]

Saunoissa käytämme vakiona joko Narvin Kota Luosto kiuasta, joka on varustettu 30 litran vesivaipalla tai massiivista Harvian Legend 240 kiuasta, jossa on 25 litran Legend vedenlämmitin. Saunoihimme on saatavana myös muita puu- ja sähkölämmitteisiä kiuasvaihtoehtoja. Kysy lisää eri vaihtoehdoista.

Kestävä kattohuopa

Timapuun kodassa on vakiona kotimainen p... [Lue lisää]

Timapuun kodassa on vakiona kotimainen palahuopakate. Kysy lisää värivaihtoehdoista.

Suurenna kuvia klikkaamalla niitä hiirellä.

HUOM! Toimitussisällöt voivat muuttua. Tarkista toimitussisältö myyjältäsi aina kaupan yhteydessä.