Laadukkaat grillikodan varustepaketit viimeistelevät elämyksen

Olemme Timapuulla tarkkoja tuotteidemme kaikenkattavasta laadusta ja siitä syystä olemme rakentaneet vuosien varrella kotimaiset ja taatusti kestävät varustepaketit tuotteidemme kylkeen.

Tulisija on Timapuun sydän ja siksi meiltä löytyy useampia erilaisia grillivaihtoehtoja.

Carelia-, Polar- ja Apetit-grillit ovat kaikki kotimaista tuotantoa, valmistettuna parhaista suomalaisista materiaaleista. Ne kestävät myös kovaakin kulutusta – joten sanommekin, että anna palaa! Niin paljon kuin ikinä jaksat vain grillistäsi nauttia! Ne ovat tehty käyttöön, ei säästeltäväksi.

Grillitarvikepaketti mahdollistaa sekä kokkailun että kahvittelun – ja tietysti lättyjen valmistamisen, sillä siihen kuuluu nokipannu, lättypannu ja grillisetti. Näistä paketeista on olemassa kaksi erilaista kokoa, pienempään ja isompaan tarpeeseen. 

Lapinpaketista löydät erittäin kattavasti grillikotaan sopivaa sisustus- ja käyttötavaraa. Katajainen tarjoiluvati, katajaiset alustat, kuksat, haarukka- ja veitsisetit, lapinleuku, fileerausveitsi, kalapiikki… Ja paljon, paljon muuta! Aito Lapin tunnelma on taattu. Pakettiin saa sisällytettyä myös vaikka ihastuttavat porontaljat istuimille! Tämä paketti on hänelle, joka haluaa grillikodan välittömästi täyteen potentiaaliinsa.

Tutustu varustepakettiemme tarkempaan sisältöön tästä: grillikota varustepaketti