Juhannusjuhla Timapuun tapaan

Juhannuksena keräännytään perinteisesti yhteen perheen tai ystävien kanssa. Keskikesän juhlan aikaan suomalainen ei kaipaa kaupunkimiljööseen, vaan luonnon läheisyyteen – aitoon suomalaiseen tunnelmaan!

Mökkeily, grillaaminen, saunominen, viileässä järvessä pulahtaminen… Niistä on suomalainen juhannus tehty! Meillä Timapuulla juhannus on kuin toinen joulu, ovathan tuotteemme suomalaista kesäperinnettä parhaimmillaan.

Ulkoa kuuluva linnunlaulu, lempeän löylyn silittäessä ihoa. Tuore koivuvasta tuoksuu ja kotasaunan kiuas humisee hiljaisesti. On aika omille ajatuksille. Onko tämä se suomalaisista suomalaisin meditaatio?

Kun lämpö meinaa rentouttaa liiaksi on aika kirmata raikkaaseen veteen tai jokeen. Luonnonveden raikkaus energisoi, jotta juhlintaa voi jatkaa vaikka aamun tunneille.

Grillikodassa nautitaan tietysti liekkien täydelliseksi valmistama loimulohi uusilla perunoilla. Ympärillä lähimmät ihmiset, soljuvaa puheensorinaa säestää palava tuli, jonka leimussa silmät lepäävät vuorollaan jokaisella.

Kun yöstä on otettu kaikki irti, on aika laskeutua yöpuulle. Kesävieraat majoittuvat majoituskotaan, jossa on heille ihanasti omaa rauhaa isäntäväestä erillään. On aika herätä uuteen päivään rauhassa ja hiljalleen – ja jos energiaa on vielä, ottaa vaikka koko setti uusiksi!

majoituskota